Regnum Residence & Spa

Situat pe Drumul Garii, in apropierea complexului comercial Dragonul Rosu, ansamblul Regnum Residence si-a propus si a reusit sa imbine confortul, eleganta si siguranta, intreaga atentie a dezvoltatorilor concentrandu-se pe dotarile premium ale locuintelor si pe siguranta celor care le trec pragul.

Astfel, nu mai putin de 300 de apartamente moderne si spatioase se remarca prin designul unic, prin stilul arhitectural, dar si prin calitatea materialelor folosite.

De ce Regnum Residence? Proiectul are la baza dorinta de a oferi un mix ideal pentru omul modern, un mix intre confort, relaxare si siguranta, intr-o zona in continua expansiune.
Ce poate fi mai frumos decat sa iti incepi ziua pe terasa locuintei, savurand cafeaua preferata si bucurandu-te de razele soarelui? Impreuna, creionam noi dimensiuni ale confortului.

Alegerea unui imobil inseamna mai mult decat achizitionarea unei locuinte. Inseamna o decizie pe termen lung, iar proximitatea fata de scoli, gradinite, locurile de parcare, locurile de joaca pentru copii, spatiul verde, terasa, sala fitness si multe altele sunt extrem de importante.
Te asteptam sa faci cea mai buna investitie, pentru tine si pentru familia ta, in acord cu aspiratiile si cu dorintele tale!
Suntem mai mult decat o locuinta. Suntem proiectul tau de suflet.

Galerie

Contact

LOCALIZARE

Adresa

Str. Drumul Garii, nr. 22, Dobroesti, jud. Ilfov

Telefon

0759-400-100